Igjennom en lærerik helg vil du lære hvordan du binder dine egne skissebøker og hvordan du kan lage skissebøker som er tilpasset dine preferanser og arbeidsmetoder. Å lage egne skissebøker kan være både gøy og kostnadseffektivt.

Kurset arrangeres helga 26. til 27. September på Treffpunkt Uthaug. Klokken 10.00-15.00 over to dager.
I kursavgiften er det inkludert lunsj begge dager, egen syl, falsben og nål samt materialer til og lage en A5 skissebok med tapet-cover.

Dag 1 vil vi lage en A5 skissebok med skissepapir og tapet-cover for å lære hvordan man binder en bok.

Dag 2 har du to muligheter:
1. Betale ekstra 150 kr i avgift for å få materialer for en til A5bok med tapet-cover.
2. Ta med egne materialer til en personalisert bok. Det vil si Skisseblokk med ark etter egen preferanse. (A4 blokk for å lage en A5 bok / A3 blokk for å lage A4 bok) Hvis du tar med ark og covermateriale selv kan du lage en bok i A4 størrelse. Covermaterialet må være større en ett A3 ark for en A4 bok eller større en et A4 ark for en A5 bok. For en A5 bok kan du også velge å bruke tapetmaterialet du får av kurset. Covermaterialer kan være stoff, tapet, lær, tykkere papir osv.

Kurset koster 1500kr. Med minimum 6 påmeldte.
PÅMELDING gjøres til obkunst@gmail.com eller send melding via Ørland Bjugn kunstforening på Facebook. Mot et depositum på 300kr er du sikret plass, resten av avgiften betales på kurshelgen.