Velkommen til årets stipendutstilling, som sponses av Ørland Sparebank, i Galleri Hans lørdag 5. september kl. 11.00. Vinneren er Maria Brinch, 36 år og bosatt i Oslo. Tittelen på utstillingen er: Trying To Find You, Swimming Through Stone.

Etter åpningen vil kunstneren holde en presentasjon av sitt kunstnerskap.Til utstillingen viser Maria nye veggtepper, maleri og skulptur. Maria kombinerer fotografi og maleri i collage veggtepper som hun videre kobler til skulpturelle former i furu og smijern. Det fotografiske aspektet består av spontane mobil- telefonbilder fra hverdagslivet og iscenesatte tablåer, og skildrer både hennes og vår samtids digitale oppsamling av levd liv. Brinch kobler tekstilens materielle funksjon med dens emosjonelle dimensjon, med referanser til klassiske prydtekstiler, klesvask i bybildet og til dekorative smijernsporters territoriale bruk.

Åpning lørdag 5. september med varighet til lørdag 10. oktober.