Vi har gleden av å presentere årets vinner av Ørland Sparebank kunststipend Helene Førde. Helene har en master i billedkunst og Nordic Sound Art (2014) fra Kunsthøgskolen i Bergen. Hun har deltatt i en lang rekke utstillinger i både inn- og utland. Helene Førde arbeider ofte med«stedsspesifikk» kunst. Her kan kunstarbeidene enten speile omgivelsene, eller så kan deler av fysiske objekter fra landskapet bringes inn i utstillingsrommet. Stedets historie kan og brukes som inspirasjon til arbeidet med utstillingen. På denne måten blir det lokale særpreg en del av kunsten, og med det kan kunstarbeidene gi ny innsikt og en påminnelse om den nære historie og natur.

Utstillingen åpner med kunstneren til stede lørdag 4. desember kl. 13.00. Utstillingen varer til 10. januar 2022.

Presse:
Artikkel i Art Scene, Trondheim

Sponset av:
Ørland Sparebank
Norske Kunstforeninger